Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ - ΝΤΡΟΠΗ!!!

....Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, στο εξής οι διαδηλωτές πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης τους. Το δικαίωμα στην αυθόρμητη αντίδραση και στην αυτενέργεια των πολιτών, είναι επικίνδυνα ασαφές για να συνεχίσει να υφίσταται.

Στην "έγγραφη δήλωση" τους προς... τας αστυνομικάς και εισαγγελικάς αρχάς, οι διαδηλωτές πρέπει να αναφέρουν με απόλυτη σαφήνεια:
1) τον τόπο της συνάθροισης,
2) την ώρα πραγματοποίησης και
3) τον σκοπό της συγκέντρωσης.

Οι προϋποθέσεις αυτές, ωστόσο, δεν είναι αρκετές για να δοθεί το «ελευθέρας» από τις αστυνομικές αρχές. Ως προαπαιτούμενο τίθεται κάτι ακόμη: Ο διοργανωτής, είτε πρόκειται για φυσικό ή νομικό πρόσωπο, πρέπει να δηλώσει τον τόπο και τη διεύθυνση κατοικίας του.....


Γιατί δεν μας περνάνε όλους και  μια ηλεκτρονική σήμανση (τσιπάκι) με το που γεννιόμαστε να τελειώνουμε;

Σα δε ντρεπόμαστε λέω. Αντί να κοιτάξουν να σημαζέψουν τα ασυμμάζευτά τους που δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο  και τους ξέφυγε ο έλεγχος, προσπαθούν να καταπνίξουν της αντιδράσεις στις ασυναρτησίες (λέγεται και αλλιώς..) τους. Είναι  βέβαια ευκολότερο να φιμώνεις τον κόσμο παρά να διοικείς ορθά έναν τόπο!
Μα αν ήταν σωστοί θα είχαν βγει μαζί με τον κόσμο στις πλατείες να φωνάξουν αντί να κρύβονται πίσω από τα ντουβάρια της Βουλής των Ελλήνων και να την ντροπιάζουν! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καταλαμβάνουν έδρανα που δεν αρμόζουν σε Έλληνες - απογόνους αυτών που καθιέρωσαν την Δημοκρατία! Δειλιάζουν να υπερασπιστούν την ιστορία τους! Δειλιάζουν περισσότερο και από την κότα, που στην ανάγκη τα βάζει και με το φίδι το κολοβό. Οι αγαπητοί μας εκπρόσωποι με ποιον τα βάζουν! Γιατί δεν τόλμησαν να βγουν στην πλατεία της βουλής για να συζητήσουν με αυτούς που τους ψήφισαν; Τον μισθό τους - που προέρχεται από τον φόρο του πολίτη που ζητάει το δίκιο του στην πλατεία ούτε φοβούνται ούτε ντρέπονται να τον εισπράξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου